torstai 17. toukokuuta 2012

Baretteja

Neuloin Lilille raidallisen baretin keväthatuksi. Vauvapipoista syntyi jonkinlainen inspiraatio pikkulasten barettihattuihin. Toivotaan, että tulisi vielä muutama viileämpikin päivä :). Valkoinen ja vaaleanpunainen lanka ovat Novitan Nallea.
Sininen baretti meni lahjaksi. Pitsikuvio toi mukavaa vaihtelua, mutta ohjeen mukaan neuloen hatusta tuli ihan liian "lättänä". Jouduin purkamaan valmiin hatun puoliväliin ja lisäämään kerroksia, jotta siitä tuli korkeampi. Taisi jäädä silti liian pieneksi. Lanka on Novitan Woolia.
Yllä olevan hatun neuloin Nalle Kukkaketo -langasta, enkä ollut tyytyväinen. Kuvio meni ihan vinksalleen ja hattuun tuli kummallisia sinisiä länttejä. Kirjava osa on ihan kivan näköinen.
Vihreä-valkoraidallinen hattu onnistui kohtalaisesti, vaikkakin Nalle-lanka on minusta aika huono neuloa. Silmukoita on vaikea kaventaa huomaamattomasti ja valmis työ näyttää epätasaiselta, vaikka käsiala olisi kuinka siisti. Myös tämä baretti meni lahjaksi. Langat ovat tässä(kin) hatussa tosiaan Novitan Nallea ja barettien ohje Ellien sivuilta.

1 kommentti:

  1. Enpä tykkää minäkään Nallesta neuloa. Tuo valko-vihreä baretti on kivan näköinen. Ja Lili on loistava mannekiini.

    VastaaPoista